Smurfit Kappa Piteå

Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid. Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare vikarier har trivts bra och blivit kvar i vår verksamhet. Vill du spendera sommaren med oss?

Supply Chain Assistent/Planerare – dagliga arbetsuppgifter på avdelningen för Supply Chain är att planera produktion och distribution för fabrikens två pappersmaskiner i Piteå samt bestrykningen av rullar i Karlsborg. Vi planerar transporterna av pappersrullar till våra kunder och terminaler runt om i Europa, där vi har tre stora terminaler i Tyskland, England och Holland. Logistik är en viktig del i vår verksamhet. Våra transporter sker med båt, järnväg, bil och container. Ytterligare arbetsuppgifter är att utfärda dokument, fakturera och kreditera. Arbetsuppgifterna är varierande med mycket problemlösning och i arbetet ingår daglig kontakt med våra utländska säljkontor och terminaler.

Försäljningskoordinator – dagliga arbetsuppgifter på säljkontoret är att fylla på rullar i kundlager i Sverige, Norge och Danmark från Smurfit Kappas enheter och externa leverantörer, orderinläsning och produktionsuppföljning både för interna som externa kunder, justera kundprognoser samt att följa upp transporterna på bil och järnväg ut till kund. Ett varierat arbete som kräver god problemlösningsförmåga. Arbetet innebär mycket kontakter med interna och externa kunder och leverantörer i Skandinavien, samt med de fabriker, såväl svenska som utländska, som vårt säljkontor representerar.

För dessa tjänster söker vi dig som påbörjat högskoleutbildning inom ekonomi alt. Ingenjörsutbildning. Du är noggrann, har god servicekänsla och är ansvarstagande. Goda språkkunskaper är meriterande.

Ekonomiassistent – arbetsuppgifterna är fakturahantering och hantering av in- och utgående betalningar samt bankavstämningar.

Vi söker dig som påbörjat högskola inom ekonomi eller gymnasieutbildning mot ekonomi. Viktiga egenskaper är ansvarskänsla och noggrannhet samt att vi förutsätter även ett gott sinne för siffror.

Övriga uppgifter

Anställningen är ett semestervikariat och varierar från 9-10 sammanhängande veckor under juni-augusti.
Arbetstiden
för heltid är 37,5 timmar per vecka måndag till fredag 07.30-16.05
Du ska vara fyllda 18 år när anställningen påbörjas.

Smurfit Kappa Piteå månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2024-02-14. Vänligen svara utförligt på våra urvalsfrågor då dessa ligger till grund för vårt fortsatta urvalsarbete. Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal. Intervjuer kan komma att ske löpande vilket innebär att tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sista ansökningsdag 2024-02-14

Tillbaka till lediga jobb