Till Finansiell administration söker vi en Redovisningsassistent. Finansiell administration består av funktionerna kundreskontra, leverantörsreskontra och kassa. Avdelningen ansvarar även för vissa administrativa uppgifter för alla svenska bolag inom koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturahantering samt hantering av in- och utgående betalningar. Du kommer även att ansvara för momsredovisningen i Sverige och övriga länder. Vidare ingår att prognostisera förväntade in- och utbetalningar. Du deltar vid månadsbokslut och avstämningar samt utför övriga vid avdelningen förekommande uppgifter.


Din bakgrund
Vi ser att du har en kandidatexamen inom ekonomi, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom lång erfarenhet där kunskap om momsredovisning är ett förutsättning.  Som person är du noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs med att självständigt ta ansvar för dina uppgifter och är intresserad av att delta i utveckling av nya arbetssätt och metoder. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift, då tjänsten dagligen innehåller kontakter via mail och telefon. Tjänsten förutsätter även god IT-kompetens.


Övrigt
Arbetstid: Heltid, dagtid.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.


För mer information kontakta Linda Eriksson chef Finansiell Administration, tel 0911-97 217 eller epost linda.eriksson@smurfitkappa.se.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Välkommen med din ansökan och cv senast 2019-01-27. Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal nedan. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb